Koeisteerthofdreef 125, 2640 Mortsel
+32 3 455 85 78
info@blauwe-regen.be

Vitaliteitscoaching

Feest- en eventlocatie met sportfaciliteiten in Mortsel

NUTRITION CLUB & FIT CLUB

Alles wat je lichaam nodig heeft…

Begin je futloos aan de dag of ben je al volledig uitgeput tegen de middag? Mis je de vitaliteit om met volle kracht uitdagingen aan te gaan? Heb je een belabberde conditie? Kies dan voor de vitaliteitscoaching van Blauwe Regen. Samen met onze gediplomeerde gezondheids- en bewegingscoaches ontwikkelden wij vitaliteitsprogramma’s die je opnieuw met volle energie in het leven doen staan. Sportief of niet? Veel tijd of druk op het werk? Iedereen is gebaat met onze vitaliteitscoaching waarbij gezonde voeding en beweging centraal staan. Bovendien maak je deel uit van een hechte community die elkaar helpt en ondersteunt.

Ontdek onze programma’s voor vitaliteitscoaching

Nutrition Club

Gezonde voeding vormt het noodzakelijke fundament onder een vitale levensstijl.

Leden van onze Nutrition Club ontvangen we tien werkdagen naar keuze tussen 7 en 10 uur ’s ochtends of ’s avonds van 17 tot 19 uur.

Tijdens deze tien ontmoetingen schotelen we je telkens een gezond en uitgebalanceerd ontbijt voor en krijg je tien voedingslessen en -tips. Wij leren je alles wat je lichaam nodig heeft…

Bij aanvang van het tiendaags traject maken we een complete bodyscan, waarbij we kijken naar de samenstelling van je lichaam (vetten, spieren, metabolische leeftijd,…).

De eerste dag van ons programma is gratis. Je krijgt dan vrijblijvend de kans om kennis te maken met de Nutrition Club. Spreekt het programma je aan? Word dan lid van onze Nutrition Club en koop een abonnement van 65 euro.

Tijdens de eerste vier contactmomenten van ons tiendaags programma ontmoeten onze coaches je graag vier dagen na elkaar. Nadien vervolledig je op eigen tempo het programma.

Na deze tien dagen voel je gegarandeerd het verschil. Bovendien ben je voldoende geïnformeerd om deze gezonde levensstijl via een voedingsprogramma op maat door te trekken naar de rest van je vitale leven…

Blijf je evenwel graag komen naar onze gezellige Nutrition Club? Uiteraard ben je van harte welkom om je abonnement te verlengen. Je mag rekenen op een hechte community van gedreven mensen die allemaal op weg zijn naar een gezond leven.

Interesse in onze Nutrition Club of Fit Club?

CONTACTEER ONS
EEN WEKELIJKSE VOEDINGSLES VAN 1 UUR

Kom naar onze Wellness Academie

Leden van onze Nutrition Club zijn elke maandagavond welkom voor een voedingslesje van één uur in onze Wellness Academie.

Tijdens deze sessie gaan we dieper in op gezonde voedingsgewoontes. 

Fit Club

Wie het programma van de Nutrition Club doorloopt, krijgt aansluitend de kans om lid te worden van onze Fit Club.

Een gezonde levensstijl wordt voor 80 procent bepaald door wat en hoe je eet. De overige 20 procent volgt uit voldoende beweging.

Op dinsdagavond en zaterdagochtend ben je welkom op de bewegingslessen van onze Fit Club. Elke les duurt 1 uur.

Onze Fit Club – onder leiding van gediplomeerde sportcoaches – staat open voor jong en oud. We bieden een work-out op ieders niveau.

Je betaalt 6,5 euro per les. Dit bedrag omvat de begeleiding door de sportcoach, het gebruik van onze infrastructuur én de noodzakelijke recuperatiedrank.

Exclusief voor leden van onze Nutrition Club en Fit Club

Neem gratis deel aan onze “21 dagen challenge”

Leden van onze Nutrition Club en Fit Club krijgen bovendien de kans om gratis deel te nemen aan onze “21 dagen challenge”.
Elke ochtend om 6.15 uur plaatsen we een work-out van zeven minuten op een besloten Facebook-groep.

Je kan deze oefeningen eenvoudig thuis uitvoeren. Na 21 dagen pauzeren we een weekje, waarna er een nieuwe challenge opstart.

Je kan deelnemen op elk sportief niveau.

Interesse in onze Nutrition Club of Fit Club?

CONTACT OPNEMEN