Koeisteerthofdreef 125, 2640 Mortsel
+32 3 455 85 78
info@blauwe-regen.be

Tennisschool

Feest- en eventlocatie met sportfaciliteiten in Mortsel

Onze visie

Onze tennisschool heeft als doel jongeren met een passie en talent voor tennis optimaal te begeleiden.

Je kan bij ons terecht voor winter- en zomerlessen zowel voor jeugd als volwassenen en dit zowel in groep als privé. Ook worden er stages georganiseerd tijdens de vakanties. Ook deze zijn zowel voor kinderen als voor volwassenen.

Ons trainersteam garandeert je kwalitatieve lessen zowel op recreatief als op competitief niveau. Daarom werkt de tennisschool uitsluitend met gediplomeerde en bijgeschoolde trainers door Tennis Vlaanderen. De trainers worden ook regelmatig intern bijgeschoold.

Verder werken we nauw samen met Tennis Vlaanderen en delen we hun visie. Onze lessen worden nauwgezet voorbereid aan de hand van vooropgestelde lesvoorbereidingen en seizoensplanningen. Om het niveau van de lessen zo hoog mogelijk te houden maken we homogene groepen opdat iedereen kan trainen met kinderen van dezelfde leeftijd, van hetzelfde niveau en met dezelfde ambitie.

Wij beschikken over een extra troef wat betreft onze accommodatie: 8 outdoor terreinen en 6 indoor terreinen op tapijt. Ook bij regenweer kunnen de lessen tijdens de zomer dus doorgaan. Onze academie staat garant voor een toffe sfeer en gezelligheid.

Onze tennisschool behaalde zowel het label van erkende KidsTennisschool als die van TopTennisschool. De academie staat in de top 8 van Vlaanderen.

Wintertennis

Het winterseizoen loopt van zaterdag 21 september 2019 t.e.m. zondag 29 maart 2020 met wekelijkse lessen. Er zijn geen lessen tijdens de schoolvakanties, wel worden er op die momenten tenniskampen en -stages georganiseerd. 24, 25 december, 31 december en 1 januari is de club gesloten. In de week van 8 februari organiseren wij het valentijnstoernooi en zijn er bijgevolg geen lessen.

Hieronder vindt u de tarieven terug voor groepsles. Uiteraard bieden wij je ook de mogelijkheid om privéles te volgen. Voor meer info hierover kan je ons altijd contacteren. Wij helpen je graag verder met een seizoen op maat.

De seizoensplanning raadplegen (PDF).

Interesse in tennisles? Contacteer ons snel!

CONTACTEER ONS