Koeisteerthofdreef 125, Mortsel
+32 3 455 85 78

Padelschool

INLEIDING

We waren al trots op onze geklimatiseerde & overdekte padelaccommodatie, waardoor jullie het hele jaar door aangename kunnen spelen, maar we zijn des te trotser dat we een internationale topper hebben kunnen aantrekken om onze padelschool op te starten, samen met onze eigen coaches uiteraard.

De lessen zijn voor zowel jeugd als volwassenen en dit zowel in groep als privé. Het trainersteam onder leiding van Pablo Franco garandeert kwalitatieve lessen zowel op recreatief als competitief niveau. Er wordt uitsluitend samengewerkt met gediplomeerde en bijgeschoolde trainers en volgens de nieuwste technieken. 

De lessen worden nauwgezet voorbereid aan de hand van lesvoorbereidingen en seizoensplanningen. Om het niveau van de lessen zo hoog mogelijk te houden maken we homogene groepen opdat iedereen kan trainen met personen van dezelfde leeftijd, van hetzelfde niveau en met dezelfde ambitie.

ONZE HOOFDCOACH

Pablo Franco Duran

Topcoach in Spanje met meer dan 10 jaar ervaring, hoofdcoach van Qatars nationale padelteam en gevraagd voor padel clinics over de hele wereld,… Met Pablo hebben we een coach in huis die een speler van eender welk niveau nog altijd enkele stapjes hoger kan krijgen.

Naast zelf spelers coachen gaat hij ook de andere coaches opleiden en evalueren, zodat onze hele padelschool op topniveau functioneert en kwalitatieve lessen kan garanderen!

BELGISCH KAMPIOEN 50+

Ronny Van Langendonck

Naast Pablo zijn we ook heel trots om Belgisch kampioen 50+ Ronny Van Langendonck aan te trekken voor onze padelschool.

Met meer dan 30 jaar ervaring als padelcoach en als lid van het Belgisch nationaal padelteam voor veteranen is Ronny dé perfecte aanvulling om van de Blauwe Regen padelschool een TOPschool te maken!

Winterlessen 2022-2023

Het winterseizoen loopt van september 2022 t.e.m. april 2023 met wekelijkse lessen. Er zijn geen lessen tijdens de schoolvakanties, wel worden er op deze momenten tenniskampen en -stages georganiseerd. 24, 25 december, 31 december en 1 januari is de club gesloten.

Hieronder vindt u de groepstarieven terug. Voor individuele lessen kan u ons contacteren. Tevens zijn er gepersonaliseerde pakketten mogelijk die op maat worden samengesteld.

RAADPLEEG HIER ONZE SEIZOENSPLANNING

GROEP MET 4

JEUGD OF VOLWASSENEN

€212

per speler

INSCHRIJVEN
GROEP MET 3

JEUGD OF VOLWASSENEN

€280

per speler

INSCHRIJVEN
GROEP MET 2 

JEUGD OF VOLWASSENEN

€425

per speler

INSCHRIJVEN
INDIVIDUEEL

JEUGD OF VOLWASSENEN

prijs
op aanvraag

INSCHRIJVEN

Pablo’s coaching

Wil je les krijgen van hoofdcoach Pablo? Dat kan!
Al 10 jaar topcoach in Spanje, coach van Qatars nationale padelteam en gevraagd voor padel clinics over heel de wereld,… Deze enthousiaste Spanjaard (Engelstalig) kan elke padelspeler nog enkele trapjes hoger op de skill-ladder krijgen!

MET 4

€275

per persoon

INSCHRIJVEN

MET 2

€550

per persoon

INSCHRIJVEN

INDIVIDUEEL
PRIJS

OP AANVRAAG

INSCHRIJVEN

Start To Padel

Start to Padel is een laagdrempelig en verkort lessenpakket voor volwassenen vanaf 16 jaar onder leiding van een gediplomeerde lesgever. Met de Start to Padel aanpak hebt u binnen 5 weken het spel onder de knie, wat uw leeftijd of niveau ook is.

Wekelijks 1,5 uur begeleiding, 5 weken lang. Geen enkele padelervaring vereist!

Interesse in padellessen of stages?

CONTACTEER ONS