Koeisteerthofdreef 125, 2640 Mortsel
+32 3 455 85 78
info@blauwe-regen.be

Over Ons

Feest- en eventlocatie met sportfaciliteiten in Mortsel

Het ‘Regent Blauw’ in Mortsel

Blauwe Regen is gelegen op een site van 2,5 hectare aan het einde van de Koeisteerthofdreef in Mortsel. Ontsproten uit een leegstaande houtzagerij die 75 jaar geleden actief was, onstond in 1978 de initiële tennisclub Blauwe Regen.

Blauwe Regen dankt zijn naam aan de vele gelijknamige klimplanten op het terrein. In de jaren 90 groeide Blauwe Regen uit van tennisclub tot een omnisportcomplex, waar ook squash en zaalvoetbal tot de mogelijkheden behoorden. De laatste fase werd een gloednieuw en gevarieerd eventcentrum met feestzalen en vergaderruimtes, uitgerust met de modernste technologieën.

Blauwe Regen wordt uitgebaat door Eva Wolf, José Craenhals en Joël Craenhals.

Blauwe Regen heeft een duidelijke en transparante visie: de drie grote ‘hypes’ die zich aandienen in de samenleving samenbrengen onder één dak. Deze trends werden de afgelopen jaren steeds duidelijker: een zinvolle besteding van de vrije tijd, levenslang leren en de wens om op een comfortabele manier ouder te worden. Onder impuls van het groeiende bewustzijn dat gezondheid de belangrijkste rijkdom is die een mens bezit en omdat wij ervan overtuigd zijn dat constructieve contacten inspirerend werken, werden gezondheid en ontmoeting toegevoegd aan de reeds bestaande fundamenten van het initiële sportcomplex: ontspanning en beweging. De nieuwe ‘Blauwe Regen’ is geboren en kan door toepassing van de modernste technologieën aangepast worden aan elke gelegenheid of ieder event. Bovendien is Blauwe Regen erg rustig gelegen, buiten het stadscentrum en dus perfect bereikbaar met wagen en openbaar vervoer. We beschikken tevens over een ruime private parking.

Blauwe Regen wil in eerste instantie een plaats zijn waar mensen zich onmiddellijk thuis voelen. Zowel de particulier die een feest of koffietafel organiseert, de sportieveling die graag komt sporten en bewegen als de bedrijfsleider die een seminarie of evenement organiseert, is bij ons welkom. Meer nog, de nieuwe Blauwe Regen is zodanig ingericht dat we perfect aan de wensen van onze klanten kunnen voldoen. Met een gevarieerd zalencomplex, in- en outdoor tennismogelijkheden, een gezellige bistro en een grote festivalweide zijn we helemaal uitgerust om iedere particulier, groep of bedrijf verder te helpen.

 We nodigen iedereen graag uit om een kijkje te komen nemen in de vernieuwde Blauwe Regen. We willen absoluut de lage drempel en het familiale karakter van deze plek behouden en hopen dat mensen hun weg vinden naar het einde van de Koeisteerthofdreef in Mortsel.  

Net zoals de zon schijnt voor iedereen, valt ook de blauwe regen voor iedereen. En wie een bezoekje brengt aan ons prachtig vernieuwd event- en sportcentrum, zal ongetwijfeld ook vallen voor Blauwe Regen. 

Visie

Blauwe Regen inspireert en motiveert mensen
tot een stralende manier van leven
en creëert meer leven in de tijd
die hen gegeven is.

Missie

Blauwe Regen stimuleert mensen tot een gelukkiger en gezonder leven
door hen te laten bewegen, ontwikkelen, ontmoeten, ontspannen en genieten.
Deze B.O.O.O.G. lanceert mensen
naar een stralende toekomst.