Koeisteerthofdreef 125, 2640 Mortsel
+32 3 455 85 78
info@blauwe-regen.be

Feestzaal Antwerpen

Feest- en eventlocatie met sportfaciliteiten in Mortsel

Op zoek naar de ideale feestzaal in Antwerpen?

Bent u voor een trouwfeest, familiefeest of bedrijfsevent op zoek naar de ideale feestzaal in Antwerpen. Met feestzalencomplex Blauwe Regen kiest u voor een stijlvolle, moderne en multifunctionele feestzaal op vijf minuutjes rijden van de ringweg van Antwerpen. Elke feestformule of soort event is mogelijk, variërend van een swingend dansfeest tot en met een bedrijfscongres, -conferentie of -seminarie. Ons team van ervaren eventplanners vult met een volledige feest- en eventservice op maat al uw verwachtingen in. Vrijblijvend kennismaken met onze feestzaal in Antwerpen? Maak hier uw afspraak voor een rondleiding.

Waarom kiezen voor onze feestzaal in Antwerpen?

Feestzalencomplex Blauwe Regen in Mortsel biedt alles wat u van een feestzaal in Antwerpen mag verwachten.

U hebt allereerst de keuze uit twee ruime en volledig ingerichte feestzalen:

Zaal New York* / Zaal Parijs
Capaciteit diner aan tafel: 180 / 150
Capaciteit staand feest: 224 / 210

* Met toegang tot tuin en openluchtterras

Zelfs bij een volledige capaciteit blijft er nog voldoende ruimte over voor de inrichting van een discobar en dansvloer.

AANKLEDING NAAR WENS

Met het oog op een maximale flexibiliteit kozen wij heel bewust voor een moderne en sobere inrichting van onze feestzalen in Antwerpen. Welke feestzaal van de Blauwe Regen u ook kiest, wij kleden deze volledig naar wens aan. De vloerbekleding, tafels, stijlen, tafelinrichting en -decoratie,… wordt volledig volgens de stijl van uw feest verzorgd.

ELKE CULINAIRE FORMULE IS MOGELIJK

Onze huiscateraar Foodie & Friends maakt van uw feest een onvergetelijke culinaire happening. Uw culinaire wensen worden op maat ingevuld met een hapjesreceptie, walking dinner, buffet, diner aan tafel, broodjeslunch,… Elke culinaire formule is mogelijk. Onze professionele bediening leidt uw feest of event in perfecte banen.

ALLES IS AANWEZIG

Onze feestzalen beschikken over alle vereiste faciliteiten. De airconditioning garandeert een aangenaam binnenklimaat. Uw gasten beschikken over gratis WIFI. Een moderne licht- en geluidsinstallatie met HD beamers, draadloze microfoons en projectiescherm staat in elke feestzaal ter beschikking.

EEN COMPLETE FEESTSERVICE

Wij zijn uw one-stop-shop voor uw complete feest of event. Hebt u bijzondere wensen of verwachtingen inzake aankleding, animatie, bediening,…. Laat het ons weten én ons team van eventplanners gaat aan de slag.