Koeisteerthofdreef 125, 2640 Mortsel
+32 3 455 85 78

Coronamaatregelen

Samen erdoor,
veilig en sportief

Bij Blauwe Regen volgen we alle maatregelen heel strikt op, aangezien de gezondheid van onze bezoekers, sporters en medewerkers natuurlijk primeert!

Hieronder vind je de maatregelen per Blauwe Regenpijler.

Mogen we u vriendelijk vragen om deze, samen met ons, te respecteren, zodat iedereen veilig kan genieten van gezelligheid en sport!

BISTRO/ZOMERBAR

Voor onze bistro en zomerbar volgen we de geldende horecamaatregelen. Deze vind je volledig op de website van de overheid. Dit zijn de belangrijkste punten:

DRAAG EEN MONDMASKER

Een mondmasker is altijd verplicht wanneer u zich verplaatst. Probeer rechtstaan en zich verplaatsen ook tot een minimum te beperken.

JE GEZIN + 5 PERSONEN

Een gezelschap kan maximum bestaan uit een gezin (wonend onder 1 dak) en 5 extra personen (met een maximum van 10 personen in totaal).

UW TAFELTJE STAAT KLAAR

Zittend consumeren is verplicht. Dit wil zeggen dat er geen drank rechtstaand kan genuttigd worden. Bestellen aan de toog is ook niet toegestaan, dus wij komen graag uw bestelling opnemen aan uw tafeltje.

ONTSMET JE HANDEN

Op verschillende plaatsen hebben we handgel dispensers geplaatst. Gelieve uw handen te ontsmetten bij aankomst en voor en na een toiletbezoek.

VEILIG & FIJN SPORTEN

Voor alle sportactiviteiten volgen we de sportmaatregelen. Deze kan je ook terugvinden op de website van de overheid. Dit zijn de aandachtspunten voor onze sporten:

DRAAG EEN MONDMASKER

Een mondmasker is altijd verplicht wanneer u niet aan het sporten bent.

KLEEDKAMERS

Er kan helaas nog geen gebruik gemaakt worden van onze kleedkamers.

GEORGANISEERD SPORTEN

Sporten in georganiseerd verband kan met een groep van maximum 50 personen. Hier moet dan wel een meerderjarige verantwoordelijke bij aanwezig zijn.

NIET-GEORGANISEERD

Niet-georganiseerde sportactiviteiten kunnen enkel met je gezin + 5 extra personen (gelimiteerd tot maximum 1O personen).

EVENTCENTRUM

De maatregelen voor uitvaarten, koffietafels, huwelijksfeesten en andere evenementen zijn dermate uitgebreid dat we hiervoor graag contact met u opnemen om de perfecte oplossing voor u uit te werken.

U kan ons hiervoor bereiken via volgende kanalen:

E-MAIL

Stuur gerust een e-mailtje naar [email protected] en dan contacteren we u zo snel mogelijk terug!

FORMULIER

Via ons offerteformulier kan u ons onmiddellijk alle details geven en werken we de perfecte oplossing voor u uit! 

WEBCHAT

Rechtsonder op deze pagina vindt u onze chatfunctie. We helpen u graag via deze weg verder!

TELEFONISCH

U kan ons eventcentrum ook altijd bereiken op het nummer 034558578