Koeisteerthofdreef 125, 2640 Mortsel
+32 3 455 85 78

Blog

Hoe blijf je gezond in tijden van quarantaine?

Hoe blijf je gezond in tijden van quarantaine?

De ene zit momenteel nagelbijtend voor de televisie om al het nieuws omtrent corona te volgen. Thuis blijven en 24/7 het nieuws volgen maakt het er vervolgens niet beter op. Niet alleen mentaal kan dat belastend zijn, maar ook lichamelijk. Hoe houd je jezelf nu psychisch en fysiek gezond?

Hoe kan je je wapenen tegen het Coronavirus?

Hoe kan je je wapenen tegen het Coronavirus?

Corona, het meest gehoorde en gegooglede woord momenteel. Wat moet je nog geloven? Lees even mee hoe je best handelt om het virus te slim af te zijn.

Tennis is goed voor de hersenen

Tennis is goed voor de hersenen

De fysieke voordelen van sport, zoals sterke spieren en een gezond hart, zijn welbekend. Maar op het mentale vlak ligt dat wat ingewikkelder. Arts Babette Pluim en neuropsycholoog Erik Scherder maken het inzichtelijk, met tennis als ideaal voorbeeld.

Berichtgeving Covid-19

Berichtgeving Covid-19

Beste klant, Naar aanleiding van het Corona-virus en de genomen maatregelen door de overheid gisteren hebben wij vanuit het management van Blauwe Regen de volgende zaken besloten: de sportaccommodaties (squash, tennis & sporthal) zijn niet beschikbaar en gesloten voor het cliënteel wij blijven telefonisch bereikbaar bij vragen of onduidelijkheden de resterende groepslessen (2 van de…
Read more

Feestzaal New York

Praktische vragen om een feestzaal of trouwlocatie te boeken

Jullie huwelijkslocatie kiezen doe je op basis van enkele criteria die voor jullie belangrijk zijn. Voordat je definitieve knopen gaat doorhakken, heb je best een antwoord op enkele praktische vragen. Met dit handige vragenlijstje voor je trouw- en feestlocatie ben je alvast prima voorbereid. Heeft de locatie een website of infobrochure, dan zul je daar ongetwijfeld…
Read more