↑ Terug naar Tennisschool

Visie

Cas AcademyOp tennisclub Blauwe Regen gaat vanaf 29 maart 2016 de Cas Academy van start. Iedereen welkom. U kunt bij ons terecht voor winter en zomer lessen zowel voor jeugd als voor volwassenen en dit zowel in groep als privé. Ook worden er stages voorzien tijdens de vakanties. Deze worden georganiseerd zowel voor kinderen als voor volwassenen.
Ons trainersteam onder leiding van Philippe Cassiers, garandeert u kwalitatieve lessen zowel op recreatief als op competitief niveau. Daarom werkt de tennisschool uitsluitend met gediplomeerde trainers die ook nog eens intern worden bijgeschoold.
Verder werken we nauw samen met Tennis Vlaanderen en delen hun visie. Onze lessen worden nauwgezet voorbereid aan de hand van vooropgestelde lesvoorbereidingen en seizoensplanningen. Om het niveau van de lessen zo hoog mogelijk te houden maken we ook homogene groepen zodat iedereen kan trainen met kinderen van dezelfde leeftijd, met hetzelfde niveau en dezelfde ambitie.
Blauwe Regen beschikt nog over een extra troef wat betreft de accommodatie: 8 buitenterreinen en 6 binnenterreinen op tapijt. Dus ook bij regenweer kunnen de lessen tijdens de zomer altijd doorgaan.
Buiten de wekelijkse tennislessen worden er ook allerhande andere activiteiten georganiseerd.

Blauwe Regen/ Cas Academy staat garant voor een toffe sfeer en gezelligheid. Met zeer veel gelukkige kinderen en volwassenen die zich thuis voelen op de club.